maandag, september 29th, 2008 | Author: admin

Taxi kopen? Geinteresseerd in het kopen van een taxi? Weet wat de voor - en nadelen zijn van het kopen van een taxi

Taxi KopenDe occasionchecklist is een E-book dat de koper van een auto bijstaat met het aankoopproces. De occasionchecklist biedt verder handige tips die de koper helpen bij het vinden van de perfecte auto.

Het kopen van een taxi, kan een groot financieel voordeel opleveren voor de koper, zeker als de koper deze auto zakelijk gaat gebruiken. Wanneer de koper een taxi koopt voor prive gebruik dan wordt aangeraden om goed na te gaan welke extra kosten (als belasting of invoerrechten) boven op de verkoopprijs moeten worden doorberekend.

Voor meer informatie over taxi kopen wordt verwezen naar de occasionchecklist. Klik nu om taxi kopen om direct naar de site te gaan 

Category: Taxi Kopen
You can follow any responses to this entry through the