Archive for » oktober, 2008 «

dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Oldtimer kopen of verkopen? Geen probleem want nu is er de occasionchecklist met handige tips waar je op dient te letten bij het kopen en verkopen van een oldtimer

OldtimerHet kopen van een oldtimer is vaak ingewikkelder dan wanneer je een nieuwe auto koopt. Dit doordat je bij een oldtimer te maken hebt met vaak sterk verouderde onderdelen en roest. Wanneer je een oldtimer koopt wordt dan ook sterk aangeraden om goed te weten waar je op moet letten. Wanneer je dit niet weet loop je een grote kans om een “kat in de zak” te kopen.

Om dit te voorkomen is er nu een E-boek dat duidelijk uitleg geeft over waar je op moet letten bij het kopen van een occasion of oldtimer. Hierdoor zal de kans op het doe van een miskoop aanzienlijk gereduceerd worden. Meer weten over het kopen van een oldtimer? Klik dan nu op oldtimer

Category: Oldtimer  | Leave a Comment
dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Nieuwe Auto kopen spannend? Weet waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe auto!!!

Nieuwe AutoHet kopen van een nieuwe auto is voor de meeste mensen een spannende agelegenheid. Hierbij is het belangrijk dat je de koop niet laat leiden door emoties, maar beslissingen maakt met het gezond verstand. Wanneer je bij wijze van spreken verlieft wordt om een nieuwe auto, ben je vaak minder alert om nadeligheden van de auto. De aankoop van een nieuwe auto kan dan wel eens een vervelende of verkeerde beslissing zijn.

Om dit te voorkomen is er nu de occasionchecklist. Dit boek zal de koper van een nieuwe auto informeren waar hij of zij alert op dient te zijn. Meer weten over het kopen van een nieuwe auto? Klik dan op nieuwe auto

Category: Nieuwe Auto  | One Comment
dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Geinteresseerd in de Auto Toekomst? Wie weet wat voor een auto’s de toekomst gaat brengen!!!

Auto ToekomstOver de auto toekomst is nog erg veel onduidelijk. Veel auto merken brengen futuristisch uitziende concept auto’s op de markt, maar is dit wel de toekomst? Andere auto merken richten zich meer op het verbruikt van brandstof en proberen de bekende brandstoffen (benzine - diesel) te vervangen. Is dit dan de toekomst?

Met het oog op de toekomst is het dan nog wel verstandig om je te verplaatsen over de weg? De wegen slippen dicht en door de globalisering van de wereld worden de reis afstanden steeds groter. Is er daarom nog wel een toekomst voor de auto?

Meer weten over de auto toekomst en hoe jij hierbij kan helpen? Klik dan op auto toekomst

Category: Auto Toekomst  | 2 Comments
dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Milieuvriendelijkheid belangrijk bij het kopen van een auto? Tegenwoordig is het bij alle nieuwe auto’s verplicht op de koper in te lichten over de milieuvriendelijkheid van de auto met het energie label.

MilieuvriendelijkheidDe milieuvriendelijkheid van de auto wordt weergegeven met het energie label. Dit label is opgebouwd uit de letters A t/m G, waarbij een A label betekend dat de auto zeer milieuvriendelijk is en een G label dat de auto erg milieu onvriendelijk is. Als koper van een auto wordt aangeraden om hier toch even bij stil te staan. Niet alleen vanwege het effect van de auto op het milieu, maar ook wat voor kosten dit teweeg brengt. Als een auto een D label heeft betekend dit ook dat de auto niet echt zuinig rijdt in vergelijking met een auto met een B label. De benzine kosten voor een auto met een D label zullen daardoor aanzienlijk hoger liggen dan bij een auto met een B label.

Meer weten over de milieuvriendelijkheid van een auto? Klik dan op milieuvriendelijkheid

dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Occasion kopen of verkopen? Nu is er een handige gids om je hier mee te helpen!!!

OccasionHet kopen van een occasion kan nog wel eens kopzorgen veroorzaken. Om dit te voorkomen is er nu de occasionchecklist die de koper of verkoper helpt waar hij of zij op moet letten bij het kopen en het verkopen van een occasion. De occasionchecklist biedt tips waardoor je als kopende en als verkopende partij altijd weet wat je doet en of je de juiste keuze maakt.

Meer weten over het kopen van een occasion, klik dan op occasion