Archive for » januari, 2008 «

donderdag, januari 17th, 2008 | Author: admin

Occasion Verkopen? Heeft U toevallig nog een auto die verkocht moet worden? Of wacht U liever met het kopen van een auto totdat U de oude auto verkocht heeft? Wacht niet langer, HULP is nabij!!!

occasion verkopenDe occasion verkoopgids biedt handige tips waar de verkoper op moet te letten bij het verkopen van een auto. Tevens biedt de occasion verkoopgids tips hoe je meer geld voor de verkoop van je auto kan krijgen.

Deze tips zullen de kans op het verkopen van een occasion/ gebruikte auto aanzienlijk vergroten en kunnen tevens bijdragen aan een hogere verkoopprijs, DUS MEER GELD!!!

Geïnteresseerd in meer tips over het verkopen van een occasion? Klik dan nu op occasion verkopen

donderdag, januari 17th, 2008 | Author: admin

Occasion kopen? Weet U niet zo goed waar U op moet letten bij het kopen van een occasion? Geen probleem!

occasion kopenDe aanschaf van een gebruikte auto vergt meer kennis en inzicht dan de aanschaf van een nieuwe auto. Kennis en inzicht is vaak een vereiste, omdat de koper (in dit geval U) de auto dient te contoleren op mogelijke gebreke, mankementen en/of schade.

De occasionchecklist zal U de benodigde kennis en inzicht geven waarop de koper dient te letten bij de aanschaf van een occasion/ gebruikte auto. Deze occasionchecklist zal nader ingaan op; waaraan een gebruikte auto dient te voldoen, hoe bepaalde onderdelen eruit dienen te zien, wat voor conclusie hieruit getrokken kunnen worden en hoe schade en/of gebreke ontdekt kunnen worden. Verder zal deze gids U meer inzicht geven in het verschil tussen de koop van een gebruikte auto bij een particulier of dealer/ autobedrijf.

Geïnteresseerd in meer tips bij het kopen van een occasion? Klik dan nu op occasion kopen

Category: Occasion Kopen  | One Comment
woensdag, januari 16th, 2008 | Author: admin

De occasionchecklist is een NIEUW product dat begin 2008 gelanceerd is. De occasionchecklist is een boek, bedoeld als advies om consumenten te helpen bij de aanschaf van een occasion.

 occasionchecklist

Veel consumenten weten niet precies waar ze op dienen te letten bij de aanschaf van een occasion. Dit kan nog wel eens nadelig uitpakken en leiden tot een miskoop.

Om de aanschaf van een gebruikte auto behoort toch vaak een van de grote uitgaven is een familie, gezin of singel en daarom is het belangrijk dat er op de juiste zaken gelet wordt bij de aanschaf van een occasion, om narigheden te kunnen voorkomen.

De occasionchecklist biedt tips waar de consument op dient te letten bij de aanschaf van een occasion. Deze tips zijn zo opgebouwd dat de consument in elke stap van het koopproces weet wat hij of zij kan verwachten en waar hij of zij extra alert op dient te zijn, zoals tijdens de bezichtiging en de proefrit.

Ook zal de occasionchecklist uitgebreide informatie bieden over het verschil tussen het kopen van een occasion bij een autobedrijf en/ of dealer of een particulier.

Geïnteresseerd in meer tips of uitgebreide informatie over de occasionchecklist. Klik dan op occasionchecklist