Archive for the Category » Occasion Kopen «

dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Occasion kopen of verkopen? Nu is er een handige gids om je hier mee te helpen!!!

OccasionHet kopen van een occasion kan nog wel eens kopzorgen veroorzaken. Om dit te voorkomen is er nu de occasionchecklist die de koper of verkoper helpt waar hij of zij op moet letten bij het kopen en het verkopen van een occasion. De occasionchecklist biedt tips waardoor je als kopende en als verkopende partij altijd weet wat je doet en of je de juiste keuze maakt.

Meer weten over het kopen van een occasion, klik dan op occasion

donderdag, januari 17th, 2008 | Author: admin

Occasion kopen? Weet U niet zo goed waar U op moet letten bij het kopen van een occasion? Geen probleem!

occasion kopenDe aanschaf van een gebruikte auto vergt meer kennis en inzicht dan de aanschaf van een nieuwe auto. Kennis en inzicht is vaak een vereiste, omdat de koper (in dit geval U) de auto dient te contoleren op mogelijke gebreke, mankementen en/of schade.

De occasionchecklist zal U de benodigde kennis en inzicht geven waarop de koper dient te letten bij de aanschaf van een occasion/ gebruikte auto. Deze occasionchecklist zal nader ingaan op; waaraan een gebruikte auto dient te voldoen, hoe bepaalde onderdelen eruit dienen te zien, wat voor conclusie hieruit getrokken kunnen worden en hoe schade en/of gebreke ontdekt kunnen worden. Verder zal deze gids U meer inzicht geven in het verschil tussen de koop van een gebruikte auto bij een particulier of dealer/ autobedrijf.

Geïnteresseerd in meer tips bij het kopen van een occasion? Klik dan nu op occasion kopen

Category: Occasion Kopen  | One Comment