Archive for the Category » Occasionchecklist «

woensdag, januari 16th, 2008 | Author: admin

De occasionchecklist is een NIEUW product dat begin 2008 gelanceerd is. De occasionchecklist is een boek, bedoeld als advies om consumenten te helpen bij de aanschaf van een occasion.

 occasionchecklist

Veel consumenten weten niet precies waar ze op dienen te letten bij de aanschaf van een occasion. Dit kan nog wel eens nadelig uitpakken en leiden tot een miskoop.

Om de aanschaf van een gebruikte auto behoort toch vaak een van de grote uitgaven is een familie, gezin of singel en daarom is het belangrijk dat er op de juiste zaken gelet wordt bij de aanschaf van een occasion, om narigheden te kunnen voorkomen.

De occasionchecklist biedt tips waar de consument op dient te letten bij de aanschaf van een occasion. Deze tips zijn zo opgebouwd dat de consument in elke stap van het koopproces weet wat hij of zij kan verwachten en waar hij of zij extra alert op dient te zijn, zoals tijdens de bezichtiging en de proefrit.

Ook zal de occasionchecklist uitgebreide informatie bieden over het verschil tussen het kopen van een occasion bij een autobedrijf en/ of dealer of een particulier.

Geïnteresseerd in meer tips of uitgebreide informatie over de occasionchecklist. Klik dan op occasionchecklist