Archive for the Category » Occasion Tips «

dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Occasion kopen of verkopen? Nu is er een handige gids om je hier mee te helpen!!!

OccasionHet kopen van een occasion kan nog wel eens kopzorgen veroorzaken. Om dit te voorkomen is er nu de occasionchecklist die de koper of verkoper helpt waar hij of zij op moet letten bij het kopen en het verkopen van een occasion. De occasionchecklist biedt tips waardoor je als kopende en als verkopende partij altijd weet wat je doet en of je de juiste keuze maakt.

Meer weten over het kopen van een occasion, klik dan op occasion

maandag, september 29th, 2008 | Author: admin

Occasion Tips Nodig zijn het kopen van een gebruikte auto/ occasion/ tweedehands auto? De occasionchecklist biedt handige occasion tips, waar je als koper op moet letten bij het kopen van een auto.

Occasion TipsDe occasionchecklist is een E-book met occasion tips die de koper van een auto zullen helpen, waar hij of zij of moet letten, bij het kopen van een auto. Deze occasion tips zijn samengesteld met professionals uit de auto branche en zullen de koper van de auto bijstaan bij het kopen van een “goede” auto (auto die technisch in orde is). Tevens kunnen deze occasion tips gebruikt worden om honderden euro’s te besparen op de aankoop van een occasion/ gebruikte auto/ tweedehands auto.

Meer occasion tips nodig? Of meer weten over hoe je honderden euro’s kan beparen op de aankoop van een occasion/ gebruikte auto/ tweedehands auto. Ga voor meer occasion tips naar www.occasionchecklist.com of klik op occasion tips