Archive for the Category » Auto Kopen «

maandag, september 29th, 2008 | Author: admin

Nieuwe Auto Kopen? Ook hier is het belangrijk om te weten waar je als consument op moet letten

Nieuwe Auto KopenBij een nieuwe auto kopen is het van belang dat je als koper weet of je met een betrouwbare partij in zee gaat. Ook is het belangrijk om alle afspraken die gemaakt worden betreft de nieuwe auto schriftelijk te laten vastleggen.

Wat allemaal van belang is bij het kopen van een nieuwe auto is terug te vinden in de occasionchecklist. Voor meer informatie kijk op www.occasionchecklist.com of klik op nieuwe auto kopen

dinsdag, september 23rd, 2008 | Author: admin

Auto Kopen? Hoe weet je of de auto die je koopt geen wrak is?

Auto KopenBij het kopen van een auto is het belangrijk om te weten of de auto in een “goede” staat verkeerd. Om hier achter te komen is kennis wat betreft auto’s noodzakelijk. Het overgrote deel van de mensen denkt dat ze voldoende weten van het kopen van een auto, maar kopen vaak een auto puur op uiterijk. Pas op dit is gevaaklijk. Bij een auto kopen komt meer kijken dan alleen uiterlijk.

Achteraf komen mensen er achter dat de auto die ze gekocht hebben niet in de staat verkeerd die ze verwacht hadden. Kapotte electronica of  lekkages zijn vaak voorkomende gebreke die als deze voor eigen rekening zijn erg kostbaar kunnen zijn.

Wees daarom slim en weet voordat je een auto gaat kopen waar je allemaal op moet letten. Nu is dat zelf nog veel makkelijker dan voorheen. Het E-Book ”De Occasionchecklist” zal de koper meer inzicht geven waar hij of zijn op moet letten bij het kopen van een auto. Meer weten over de occasionchecklist? Klik dan op auto kopen

Category: Auto Kopen  | Leave a Comment