Author Archive

dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Oldtimer kopen of verkopen? Geen probleem want nu is er de occasionchecklist met handige tips waar je op dient te letten bij het kopen en verkopen van een oldtimer

OldtimerHet kopen van een oldtimer is vaak ingewikkelder dan wanneer je een nieuwe auto koopt. Dit doordat je bij een oldtimer te maken hebt met vaak sterk verouderde onderdelen en roest. Wanneer je een oldtimer koopt wordt dan ook sterk aangeraden om goed te weten waar je op moet letten. Wanneer je dit niet weet loop je een grote kans om een “kat in de zak” te kopen.

Om dit te voorkomen is er nu een E-boek dat duidelijk uitleg geeft over waar je op moet letten bij het kopen van een occasion of oldtimer. Hierdoor zal de kans op het doe van een miskoop aanzienlijk gereduceerd worden. Meer weten over het kopen van een oldtimer? Klik dan nu op oldtimer

Category: Oldtimer  | Leave a Comment
dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Nieuwe Auto kopen spannend? Weet waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe auto!!!

Nieuwe AutoHet kopen van een nieuwe auto is voor de meeste mensen een spannende agelegenheid. Hierbij is het belangrijk dat je de koop niet laat leiden door emoties, maar beslissingen maakt met het gezond verstand. Wanneer je bij wijze van spreken verlieft wordt om een nieuwe auto, ben je vaak minder alert om nadeligheden van de auto. De aankoop van een nieuwe auto kan dan wel eens een vervelende of verkeerde beslissing zijn.

Om dit te voorkomen is er nu de occasionchecklist. Dit boek zal de koper van een nieuwe auto informeren waar hij of zij alert op dient te zijn. Meer weten over het kopen van een nieuwe auto? Klik dan op nieuwe auto

Category: Nieuwe Auto  | One Comment
dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Geinteresseerd in de Auto Toekomst? Wie weet wat voor een auto’s de toekomst gaat brengen!!!

Auto ToekomstOver de auto toekomst is nog erg veel onduidelijk. Veel auto merken brengen futuristisch uitziende concept auto’s op de markt, maar is dit wel de toekomst? Andere auto merken richten zich meer op het verbruikt van brandstof en proberen de bekende brandstoffen (benzine - diesel) te vervangen. Is dit dan de toekomst?

Met het oog op de toekomst is het dan nog wel verstandig om je te verplaatsen over de weg? De wegen slippen dicht en door de globalisering van de wereld worden de reis afstanden steeds groter. Is er daarom nog wel een toekomst voor de auto?

Meer weten over de auto toekomst en hoe jij hierbij kan helpen? Klik dan op auto toekomst

Category: Auto Toekomst  | 2 Comments
dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Milieuvriendelijkheid belangrijk bij het kopen van een auto? Tegenwoordig is het bij alle nieuwe auto’s verplicht op de koper in te lichten over de milieuvriendelijkheid van de auto met het energie label.

MilieuvriendelijkheidDe milieuvriendelijkheid van de auto wordt weergegeven met het energie label. Dit label is opgebouwd uit de letters A t/m G, waarbij een A label betekend dat de auto zeer milieuvriendelijk is en een G label dat de auto erg milieu onvriendelijk is. Als koper van een auto wordt aangeraden om hier toch even bij stil te staan. Niet alleen vanwege het effect van de auto op het milieu, maar ook wat voor kosten dit teweeg brengt. Als een auto een D label heeft betekend dit ook dat de auto niet echt zuinig rijdt in vergelijking met een auto met een B label. De benzine kosten voor een auto met een D label zullen daardoor aanzienlijk hoger liggen dan bij een auto met een B label.

Meer weten over de milieuvriendelijkheid van een auto? Klik dan op milieuvriendelijkheid

dinsdag, oktober 14th, 2008 | Author: admin

Occasion kopen of verkopen? Nu is er een handige gids om je hier mee te helpen!!!

OccasionHet kopen van een occasion kan nog wel eens kopzorgen veroorzaken. Om dit te voorkomen is er nu de occasionchecklist die de koper of verkoper helpt waar hij of zij op moet letten bij het kopen en het verkopen van een occasion. De occasionchecklist biedt tips waardoor je als kopende en als verkopende partij altijd weet wat je doet en of je de juiste keuze maakt.

Meer weten over het kopen van een occasion, klik dan op occasion

maandag, september 29th, 2008 | Author: admin

Auto Te Koop!!! Weet waar op te letten wanneer een auto te koop staat!!!

Auto Te KoopWanneer een auto te koop staat is het belangrijk om na te gaan waarom deze auto te koop staat. Is het vanwege de hoge onderhoudskosten of vanwege de auto zijn hoge benzine verbruik??? Laat je niet direct verleiden door de lage prijs maar ga grondig na waarom de auto te koop staat.

Wil je meer tips m.b.t. het kopen van een auto. Lees hierover meer in de occasionchecklist. Ga naar www.occasionchecklist.com of klik op auto te koop

Category: Auto Te Koop  | 2 Comments
maandag, september 29th, 2008 | Author: admin

Tweedehands Auto Kopen? Wees slim en koop een tweedehands auto met behulp van de occasionchecklist!!!

Tweedehands Auto KopenHet kopen van een tweedehands auto vereist meer kennis dan het kopen van een nieuwe auto. Veel mensen kopen een tweedehands auto vanwege het prijsvoordeel, maar wees alert!!! Het grootste opstakel van een tweedehands auto kopen, heeft te maken met het vaststellen van de technische kwaliteit van de auto. Wanneer de auto technisch in orde is kan je pas spreken van een goede koop. Wees daarom scherp en zorg dat je weet waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands auto.

Meer weten over waar je op moet letten bij een tweedehands auto kopen? Klik dan op tweedehands auto kopen 

maandag, september 29th, 2008 | Author: admin

Auto onderhoud te duur? Weet wat het auto onderhoud kost!!!

Auto OnderhoudHet auto onderhoud van de auto verschilt enorm per merk en model. Hoeveel de kosten van het auto onderhoud uiteenlopen is moeilijk te bepalen. Om hier een goede indicatie van te krijgen wordt aangeraden om altijd voor het kopen van een auto na te gaan bij de verkopende partij of een onafhankelijk autobedrijf wat een “grote” deurt van de auto kost. Op basis van deze gegevens kan je bepalen of het auto onderhoud binnen je budget pas.

Meer informatie over het auto onderhoud is terug te lezen in de occasionchecklist. Klik op auto onderhoud

Category: Auto Onderhoud  | 2 Comments
maandag, september 29th, 2008 | Author: admin

Auto Verkoper objectief? Weet wat je moet doen tijdens een verkoopgesprek

Auto VerkoperAls consument moet je er op alert zijn dat een auto verkoper niets liever heeft dan dat je een auto bij hemt koopt. Of deze auto nou precies aan de wensen van de koper voldoet is niet hun probleem. De auto verkoper kan je beslissingsproces beïnvloeden door mooie beloftes te doen of kortingen te geven op de aankoopprijs. Maar wees alert dat je niet zo laat beinvloeden dat je iets koopt dat je eigenlijk niet wil hebben of erger nog kan betalen.

Verder wordt geadviseerd dat je altijd de auto verkoper zoveel mogelijk vragen stelt, om te kunnen achterhalen wat er in het verleden met de auto gebeurd is. Op basis van deze antwoorden en eigen constateringen kan worden bepaald of de auto verkoper oprecht is

Voor meer informatie over wat wel - en wat niet te doen tijdens een verkoopgesprek met een auto verkoper? Klik dan op auto verkoper

maandag, september 29th, 2008 | Author: admin

Auto Garantie kan nog wel eens per autobedrijf verschillen. Let daarom goed op waar je als koper recht op hebt.

Auto GarantieWanneer je een auto koopt is het belangrijk om vast te leggen wat er onder de auto garantie valt en hoelang deze auto garantie duurt. Wanneer dit niet duidelijk wordt vastgelegd bij de aankoop van de auto kan de koper van de auto hier in de toekomst nog wel eens problemen mee krijgen.   

De auto garantie termijn verschilt vaak per autobedrijf of dealer, maar bij sommige bedrijven staat deze auto garantie termijn vast om deze aangesloten zijn bij de BOVAG. Let daarom voor het aankopen van een auto goed op of het autobedrijf of de dealer is aangesloten bij een onafhankelijk organisatie zoals RDW of BOVAG.

Zeker wat betreft de auto garantie kan dit verklaren waarom een auto een hogere vraagprijs heeft. Zorg dus als koper dat je hier op let.

Meer weten over auto garantie of garantie termijnen. Dit is terug te lezen in de occasionchecklist. Ga naar www.occasionchecklist.com of klik op auto garantie

Category: Auto Garantie  | 2 Comments